fbpx
Apsolon_apprais.ly_feedback

Mobilna aplikacija za pružanje feedbacka

zamjena za vremenski zahtjevan i staromodan 360 feedback kroz aplikaciju za pružanje pohvala i savjeta kolegama, nadređenima i suradnicima

01

IZAZOV

Zadatak je bio osmisliti rješenje koje će potaknuti razvoj kulture znanja i omogućiti organizaciji meritokraciju ideja – sustav gdje najbolje ideje pobjeđuju.

02

RJEŠENJE

Apsolonovi stručnjaci za digitalnu transformaciju razvili su metodologiju i rješenje u obliku mobilne aplikacije koja omogućuje pružanje trenutnih povratnih informacija o karakteristikama i performansama zaposlenika. Kroz kontinuirano prikupljanje i pružanje povratnih informacija od velikog broja kolega, osigurana je infrastruktura za razvoj meritokracije ideja i kulture znanja. Mobilna aplikacija kontinuirano obrađuje veliku količinu podataka pružajući cijeloj organizaciji, ali i samom zaposleniku, detaljan uvid u vještine i mogućnosti svakog zaposlenika.

03

REZULTAT

Povećani volumen i učestalost prikupljanja informacija o svakom zaposleniku kroz disperzirani izvor omogućuje zaposlenicima jedinstven i objektivan pregled vlastitih karakteristika i jasno ukazuje na one kod kojih postoji prostor za poboljšanje. Tri mjeseca nakon uspješne implementacije aplikacije u organizaciji, angažiranost zaposlenika, kao i njihovo zadržavanje, porasla je za 22%. Vrijeme potrebno za pružanje 360 feedback-a smanjeno je na 30% vremena prije primjene aplikacije. Razvoj kulture učenja kroz kontinuirano i pravovremeno davanje i dobivanje povratnih informacija, povećao je produktivnost zaposlenika za čak 26%.