fbpx

O nama

Savjetnik za uspješnije poslovanje u digitalnom dobu

U digitalnom dobu, brzina promjene i sposobnost prilagodbe ključne su odrednice poslovnog rasta. Današnje poslovno okruženje prioritizira vrhunsko korisničko iskustvo kao središnju os svakog poslovanja, a zadatak je svake organizacije da iznađe optimalnu kombinaciju organizacijskog modela, poslovnih procesa, ljudskih potencijala i, više nego ikad, tehnologije koja će to iskustvo korisniku i omogući. Ovaj se proces zove digitalna transformacija, a podrazumijeva promjenu i transformaciju korporativne kulture, agilnost razmišljanja, otvorenost prema prelasku na nove poslovne modele te sinergiju svih organizacijskih sustava.

Prepoznajemo mogućnosti i iskorištavamo prilike. Ujedinjujemo vještine preciznog razmišljanja i analiziranja, posvećeni smo detaljima, ali gledamo širu sliku.

Apsolon u brojkama

Vodeća domaća tvrtka za poslovno savjetovanje
20% prosječni godišnji rast prihoda od 2007.
Tim od 50+ konzultanata
Uspješni internacionalni projekti u 18 zemalja
560 zadovoljnih klijenata
90% zadržanih klijenata
Više od 20 razvijenih i implementiranih digitalnih rješenja u raznim područjima i industrijama
95% uspješnosti odobrenih zahtjeva za sufinanciranje iz EU i nacionalnih fondova

Menadžment tim

Kao vodeća domaća konzultantska tvrtka u jugoistočnoj Europi izgrađena na uspjesima, iskustvima i znanjima stečenim u 18 zemalja, Apsolon danas ima ambiciju i viziju učiniti korak dalje. Želimo postati predvodnik nove generacije konzultanata koji pomažu svojim klijentima da se i sami bezbolno digitalno transformiraju te pripreme za izazove digitalnog doba koje zahtijeva nove načine razmišljanja i djelovanja.

Zahvaljujući našim stručnjacima osvojili smo prestižne nagrade.

  • European Business Awards 2018
  • Best Buy 2016
  • European Business Awards 2016
  • Financial Times recognition 2012
  • UNDP Global Award 2010
Naše usluge