fbpx

Karijera

Ako ti je važno voljeti ono što radiš - kod nas je to moguće.

Apsolon čini preko 50 talentiranih i ambicioznih konzultanata koji svakodnevno pridonose inspirativnoj i kreativnoj radnoj atmosferi te jedinstvenoj korporativnoj kulturi u kojoj će se tvoje ideje glasno čuti i imati priliku za razvoj.

Apsolon čine ljudi

Postani dio tima u kojem je različitost naša glavna snaga.

Motivatori

Kako bi zadržali izvrsnost u radu, gradimo okruženje sa sretnim ljudima kojima smo podrška u profesionalnom razvoju, time i osobnom uspjehu.

Edukacije Svjesni važnosti kontinuiranog učenja, osigurali smo ti godišnji budžet za edukacije, radionice i konferencije.
Rad od kuće Balansiraj privatno i poslovno pa jedan dan tjedno radi od kuće.
Rođendan Dan nakon rođendana zakasni na posao i započni s radnim obavezama u podne.
Radna oprema Uz vrhunsku anatomsku stolicu, na raspolaganju imaš moderni laptop, monitor i mobitel s 15GB interneta, voice-assistant te niz gadgeta za korištenje.
Lokacija Rad u moderno opremljenom uredu u strogom centru grada, blizu urbanih sadržaja i javnog prijevoza (walk score: 97/100).
Lounge U svakom trenutku na raspolaganju imaš prostor u kojem se možeš odmoriti i opustiti.
Meditacija Svaki tjedan osiguravamo ti "10 minuta mira" zajedničkom meditacijom.
Digitalno kolo sreće Svaki drugi tjedan možeš osvojiti karte za koncert, festival, muzej, kazalište, sportsku utakmicu ili poklon bon za restoran ili dućan.
Kompenzacija Povrh konkurentne plaće i božićnice, svojim doprinosom možeš steći pravo i na bonus.
Pogriješi brzo i često Potičemo eksperimentiranje u poslovanju s ciljem kontinuiranog unaprjeđenja ustaljenih poslovnih rutina za koje ćemo te novčano nagraditi.
Inovacijski sustav Interni inovacijski sustav osmišljen je kako bi ti se pružila podrška u generiranju i evaluaciji ideja te razvoju novih proizvoda i usluga.
Timski budžet Timovima su dodijeljeni godišnji budžeti za druženja, rođendanske poklone, sportske aktivnosti, kupnju različitih gadgeta i slično.

Trenutno otvorene pozicije

Tražimo ljude koji su spremni i odlučni nadići vlastita očekivanja, a onda im damo priliku da nadiđu naša.

Saznaj više o nama