fbpx

Jednostavniji zakonodavni okvir

kako smo olakšali mjerenje administrativnog opterećenja sebi i drugima

01

IZAZOV

U javnim upravama zemalja uočena je potreba za izračunom administrativnog opterećenja koje će se postići ukidanjem ili promjenom određenog propisa. Dodatan izazov predstavljali su neučinkoviti poslovni procesi nastali kao posljedica manualnog unosa podataka i mjerenja administrativnog opterećenja, manualnog generiranja isporuka te neučinkovite korisničke podrške u području monitoringa, upravljanja i kontrole kvalitete.

02

RJEŠENJE

Stručnjaci Apsolona prepoznali su tržišne potrebe i izradili rješenje u obliku projekta „Komercijalizacija softvera e-Guillotine 2.0“, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., putem poziva „Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“, Referentna oznaka: KK.03.2.2.02 kojeg provodi Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

03

REZULTAT

Inovativan SCM softver je prilagođen i integriran unutar jedinstvenog softvera e-Guillotine te je spreman za komercijalizaciju. Na razini internih poslovnih procesa, ostvarena je digitalizacija procesa i reorganizacija poslovanja Odjela regulatorne reforme.

Više o projektu pročitajte ovdje.