fbpx

Mobilnost je novi standard poslovanja

mobile-first pristupom do 16% rasta produktivnosti zaposlenika

01

IZAZOV

Omogućiti organizaciji pristup informacijama i nesmetan rad u pokretu, bez potrebe za prijenosnim ili stolnim računalom.

02

RJEŠENJE

Analizom trenutačnih poslovnih procesa organizacije i najbolje prakse, Apsolonovi stručnjaci za digitalnu transformaciju predložili su set mjera za prilagodbu poslovanja uz implementaciju digitalnih alata. Aktivnosti su, uz primjenu digitalnih alata, uključivale i jačanje digitalnih kapaciteta organizacije kroz set treninga i radionica za upravljanje i nošenje s promjenama.

03

REZULTAT

Jednostavnost pristupa podacima i upravljanje dokumentima putem mobilnih uređaja pokazao je rast produktivnosti zaposlenika od 16%, kroz cijelu organizaciju. Navedeni se rast jednostavno prevede kao ušteda od 6,4 sata tjedno po zaposleniku. Uz rast produktivnosti, poraslo je i zadovoljstvo poslom, za čak 23%, kreativnost za značajnih 18%, a odanost organizaciji porasla je za velikih 21%. Rad od kuće značajno je pojednostavljen te je učinkovitost djelatnika koji koriste tu mogućnost jednaka učinkovitosti onih koji rade iz ureda.