fbpx

Apsolon tim

Suzana Brenko

Suzana Brenko

Predsjednica uprave

Suzana upravlja cjelokupnim poslovanjem Apsolona s posebnim naglaskom na strateško planiranje, transformaciju i optimizaciju poslovanja te jačanje kapaciteta cijelog konzultantskog tima. U razdoblju od preko 20 godina iskustvo je stjecala u različitim gospodarskim sektorima, pri čemu se svojim stručnim kompetencijama istaknula na brojnim menadžerskim i supervizijskim pozicijama u privatnom, ali i u javnom sektoru.

Prije nego je preuzela vodstvo Apsolona, Suzana se osobito istaknula svojim radom u bankarskom sektoru – kao direktorica poslovanja s javnim institucijama te kao predsjednica uprave jedne od banaka. U javnom sektoru osobito se ističe njen rad u Ministarstvu financija te funkcija Predsjednice Fonda za naknadu oduzete imovine.

U dosadašnjem radu specijalizirala se, između ostalog, za pregovore s financijskim institucijama kao i s javnim ustanovama i institucijama, pregovore s investitorima oko ulaganja, restrukturianje poslovanja te pružanje cjelovitog poslovnog savjetovanja pravnim osobama.

Karijera u Apsolonu