fbpx

ESG WEBINAR

ESG WEBINAR:
Praktični savjeti za početak na primjeru dobre prakse

U posljednje smo vrijeme preplavljeni edukacijama na temu ESG-a gdje svi govore o regulativi, obvezama, o sastavljanju izvještaja, ali rijetko o tome na koji način započeti. Riječ je o zahtjevnom procesu koji, prije svega, iziskuje puno istraživanja i prikupljanja kvalitetnih informacija, a naši ESG stručnjaci pripremili su konkretne savjete na stvarnim primjerima kako bi vam maksimalno olakšali uvođenje ESG-a u poslovanje.

Mi u Apsolonu vjerujemo da ESG nije samo obveza, već put prema održivom poslovanju i izvrsnosti. Naš stručan tim sastavljen je od iskusnih savjetnika koji su spremni podržati vašu tvrtku u izradi i provedbi sveobuhvatne ESG strategije prilagođene vašim ciljevima i vrijednostima. Webinar je namijenjen svim tvrtkama koje teže izvrsnosti u održivosti i društvenoj odgovornosti, a posebno tvrtkama koje se pripremaju za implementaciju ESG kriterija i upravo započinju  svoj put prema održivosti, odnosno onim tvrtkama koje:

 • su izvozno orijentirane
 • žele poboljšati svoje ESG performanse i rejting
 • se pripremaju za investiciju ili prodaju
 • su izlistane na burzi
 • izlaze na novo tržište
 • žele zadovoljiti zahtjeve ključnih dionika.

 

 
10. srpnja 2024., od 10:00 do 12:00 sati predstavit ćemo:

   Koji su ključni i konkretni koraci za implementaciju ESG kriterija?
   Koju metodologiju primijeniti i na što se fokusirati?
   Koji su konkretni savjeti na stvarnom primjeru iz prakse koji vam mogu značajno olakšati uvođenje ESG-a u poslovanje?

Detaljan program i više informacija objavljujemo uskoro!

Upute za prijavu i pristupanje:

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Link za pristup webinaru bit će poslan naknadno na Vaš mail.

  Prijavu na webinar vršite upisom podataka o organizaciji i sudioniku.

  Upišite podatke o organizaciji:

  Upišite podatke sudionika:


  Prijavom na edukaciju prihvaćate Pravila privatnosti koja su dostupna ovdje te pristajete na obradu osobnih podataka iz prijavnice na način i pod uvjetima opisanima u navedenim Pravilima privatnosti. Prijavom na webinar pristajete na primanje obavijesti putem našeg Newslettera s kojeg se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.