fbpx

Apsolon tim

Viktorija Rončević

Viktorija Rončević

Menadžer tima

U gotovo 25 godina rada Viktorija je stekla značajno iskustvo u više različitih područja. Deset je godina na različitim pozicijama radila na provedbi programa Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) osobito u području javne uprave, konkurentnosti u gospodarstvu, lokalne samouprave, zaštite okoliša i civilnoga društva.

Od 2009. godine bavi se EU fondovima – bila je voditeljica aktivnosti na programu prekogranične suradnje, radila na uspostavi sustava za korištenje strukturnih fondova u Republici Hrvatskoj, upravljala procesom programiranja i provedbe operativnih programa. Pripremala je i provodila brojne EU projekte, izrađivala investicijske studije i strateške dokumente, pružala tehničku pomoć javnom sektoru u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Posljednjih godina osobito se posvetila područjima koji promiču kružno gospodarstvo, pametnu upravu i društveno poduzetništvo.

Diplomirala je filozofiju i latinski jezik i rimsku književnost na Filozofskom fakultetu te novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Karijera u Apsolonu