fbpx

Apsolon tim

Nikola Glavaš

Nikola Glavaš

Menadžer tima

Kao viši savjetnik u timu za financijsko i investicijsko savjetovanje primarno radi na poslovima razvoja investicijskih projekata i identifikacije izvora financiranja, zatim radi i na poslovima valuacije poduzeća, spajanja i akvizicija te pripreme studija izvedivosti, investicijskih studija i poslovnih planova. Ključni je stručnjak za analizu troškova i koristi (CBA) sa značajnim iskustvom u ovom području stečenim radom na velikim infrastrukturnim investicijskim projektima u raznim sektorima (zdravstvo, poduzetništvo, IRI, vodoopskrba i odvodnja) ukupne vrijednosti više od 300 milijuna eura.

Posjeduje značajno iskustvo u provođenju financijsko-ekonomskih analiza, vrednovanja poslovanja, projekcija novčanih tokova, analiza troškova i koristi, uključujući izradu složenih financijskih modela te kvalitativnu i kvantitativnu analizu rizika, a sve za potrebe donošenja strateških odluka vezanih uz investicijski pothvat.

Završio diplomski sveučilišni studij poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te se dodatno usavršavao u izradi analize troškova i koristi investicijskih projekata u Centru za Industrijske studije u Milanu.

Karijera u Apsolonu