fbpx

Apsolon tim

Nataša Ćurić Martinčević

Nataša Ćurić Martinčević

Predsjednica Uprave

Nataša upravlja ukupnim poslovanjem Apsolona s posebnim naglaskom na strategiju, razvoj ljudskih potencijala, transformaciju poslovanja, upravljanje financijama i pametno korištenje digitalnih tehnologija.  

Posjeduje 20 godina međunarodnog radnog iskustva u savjetovanju top menadžmenta, kao i iskustva stečenog na rukovodećim pozicijama u različitim gospodarskim sektorima – od investicijskog i korporativnog bankarstva do FMCG industrije (prehrambena i kozmetička industrija). Vodila je projekte na različitim tržištima u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi (Velika Britanija, Njemačka, Češka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska itd.), u području razvoja poslovanja, strategije, kontrolinga, financijskog restrukturiranja, spajanja i preuzimanja, EU fondova, optimizacije troškova, sustava nagrađivanja, različitih studija isplativosti. Nataša je potpredsjednica Udruge EU Pro pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca. 

Diplomirala je financije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te završila dvojezični (englesko španjolski) MBA na IESE Business School u Barceloni. Aktivno se služi engleskim, njemačkim, španjolskim i talijanskim jezikom. 

Karijera u Apsolonu