fbpx

Apsolon tim

Marinela Tomić

Marinela Tomić

Menadžerica

Marinela je odgovorna za upravljanje uslugom provedbe EU projekata u Apsolonu te upravljanje provedbenim segmentom EU tima.
Stručnjakinja je za provedbu projekata sufinanciranih iz EU fondova što uključuje poslove administrativnog i financijskog upravljanja kao i provedbu postupaka nabava.
Marinela ima iskustvo u provedbi projekata u privatnom i javnom sektoru s portfeljem projekata ukupne vrijednosti iznad 110 milijuna eura od čega se najveći dio odnosi na infrastrukturne projekte te
iskustvo u postupcima nabava sukladno Zakonu u javnoj nabavi od strane Naručitelja i Ponuditelja, kao provedba postupaka nabava sukladno pravilma za neobveznike javne nabave (NOJN).

Radu s klijentima u provedbi projekata prethodi značajno iskustvo u kontroli provedbe i verifikaciji troškova projekata u posredničkom tijelu razine 2 (Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije – SAFU) s portfeljem projekata ukupne vrijednosti približno 50 milijuna eura.
Marinela ima višegodišnje iskustvo u području financija u javnom sektoru te je certificirani stručnjak za javnu nabavu sukladno hrvatskom Zakonu o javnoj nabavi.

Karijera u Apsolonu