fbpx

Apsolon tim

Filip Jakopović

Filip Jakopović

Menadžer tima

Filip je voditelj tima za digitalni razvoj te je zadužen za provedbu projekata u segmentima digitalne transformacije, poslovne strategije prilagođene digitalnom dobu, optimizacije poslovnih procesa i organizacijskog razvoja.

Posljednjih 8+ godina član je Apsolon tima, a iskustvo je stjecao na osmišljavanju, planiranju i provedbi niza zahtjevnih projekata unaprjeđenja poslovanja klijenata, identifikaciji bolnih točaka i osmišljavanju rješenja. Sudjelovao je na projektima digitalne transformacije klijenata privatnog i javnog sektora, strateškim planovima i smart city strategijama jedinica lokalne i regionalne samouprave te izradi niza projekata sufinanciranih sredstvima EU. Član je tima na jednom od najvećih projekata podizanja učinkovitosti rada tijela javne uprave RH.


Nakon formalnog školovanja na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nastavio je s dodatnim usavršavanjem te je uspješno završio programe brojnih renomiranih svjetskih sveučilišta. Nositelj je ITIL certifikata za upravljanje IT uslugama.

Karijera u Apsolonu