fbpx

Apsolon tim

Dijana Babić

Dijana Babić

Menadžer tima

Dijana je u Apsolonu zadužena za provedbu projekata regulatorne reforme. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u vođenju projekata uklanjanja administrativnih opterećenja i poboljšanja poslovnog okruženja, te u dizajnu i implementaciji IT rješenja iz područja regulatorne reforme (eGovernment solutions) i upravljanja poslovnim procesima (ERP). Osim navedenog, Dijana posjeduje višegodišnje iskustvo u uspostavi, vođenju i optimizaciji poslovnih procesa poduzeća, prvenstveno u segmentu upravljanja ljudskim potencijalima.
Dijana je pravni stručnjak za korporativno, upravno i radno pravo, za organizaciju, koordiniranje i obavljanje pravnih poslova za potrebe organizacija, kao i za poslove savjetovanja u postupcima javne nabave. Posjeduje višegodišnje iskustvo u pravnom poslovanju kroz osmišljavanje i izradu ugovora obveznog, radnog i upravnog prava te vođenja upravnih postupaka.

Dijana je magistrirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te posjeduje certifikat iz područja procjene učinka propisa Sveučilišta LUISS Guido Carli i Jacobs, Cordova & Associates. Dodatno se usavršavala pri Institutu za menadžment gdje je stekla zvanje Voditelja ljudskih potencijala. Certificirani je Interni auditor sustava upravljanja kvalitetom od strane Centra za certificiranje sustava upravljanja. Završila je specijalistički program izobrazbe iz područja javne nabave.

Karijera u Apsolonu