fbpx

Javna nabava bez muke

u rekordnom roku proveli 5 kompleksnih postupaka spriječivši povrat EU sredstava

01

IZAZOV

Nakon odobrenja EU projekta bilo je potrebno provesti 5 kompleksnih postupaka javne nabave u izrazito kratkom vremenskom periodu kako bi se osigurala uspješnost projekta.

02

RJEŠENJE

Po odobrenju EU projekta, koje je kasnilo u odnosu na prvotno planirani plan provedbe, klijent je trebao u svega 2 mjeseca provesti 5 javnih nabava (radovi, inovativna tehnička oprema i kompleksni set usluga) uz svoje redovne aktivnosti i postupke nabave, za što nije imao kapaciteta. Apsolonov tim sastavljen od iskusnih i raznovrsnih stručnjaka uspješno je pomogao klijentu da sve postupke provede u datom roku kako ne bi ugrozili dinamiku projekta i prihvatljivost troškova. Apsolon raspolaže većim brojem certificiranih stručnjaka za javnu nabavu koji paralelno mogu kvalitetno odraditi veliki broj projekata.

03

REZULTAT

Uz potpunu kontrolu svih koraka postupaka javne nabave klijent je bio u mogućnosti brzo i na vrijeme odgovoriti na sve neplanirane i iznenadne promijene i zahtjeve. Klijent je proveo svih 5 postupaka javne nabave u roku te nastavio projekt bez rizika od probijanja projektnih rokova.