fbpx

Korištenje kriznih mjera

Praćenje izvora financiranja Covid-19 programa te identifikacija komercijalno najatraktivnijih i selektivno orijentiranih programa.

Podrška u prevladavanju krize

Pandemija COVID-19 globalno je pogodila gotovo sve sektore industrija, stoga se brojne organizacije suočavaju s neviđenim posljedicama i borbom za opstanak. Privatni sektor se tako nalazi pred nekoliko izazova na koje mora brzo odgovoriti i efikasno djelovati.

S jedne strane, svakako primarna i najvažnija potreba je očuvanje sigurnosti i zdravlja zaposlenika, klijenata i društva u cjelini. Međutim, tvrtke su prisiljene nositi se i s velikim padom u prodaji usluga i proizvoda, a time u konačnici i drastičnim smanjenjem prihoda.

S druge strane, organizacije moraju biti spremne na brze promjene te razmišljati o vremenu nakon korona krize. Stoga je izrazito bitno da tvrtke ne stavljaju fokus i ne ulažu napore isključivo na preživljavanje i kratkotrajnu adaptaciju postojećem stanju, već da počnu razmišljati i o onome što tek dolazi – planu oporavka.

/

Vjerujemo da tvrtke mogu iskoristiti odgovarajuće poticaje te njima ispuniti svoje pune potencijale, čak i u ovo neizvjesno doba. Stoga smo svoje usluge savjetovanja i podrške prilagodili novim državnim mjerama, natječajima i potporama.

Podršku organizacijama oštećenim posljedicama koronavirusa, pružamo sa svrhom maksimalnog iskorištavanja vladinih mjera potpora prilagođenih i usmjerenih njihovim potrebama.

Podrška uključuje usluge u nastavku.

KORIŠTENJE KRIZNIH MJERA

Izvori financiranja

praćenje izvora financiranja i svih COVID povezanih programa

Odabir programa

identifikacija komercijalno najatraktivnijih i selektivno orijentiranih programa

Cilj

Nakon savjetovanja s našim stručnjacima i detaljne analize potreba, klijenti će dobiti odgovore o mogućnostima financiranja, kao i vrstama potpora i mjera idelanih za njihovo poslovanje.

/

Naši će savjetnici također pružiti podršku i u prijavnom procesu te ostalim potrebnim postupcima.

Apsolon — Sva prava pridržana © 2020
Apsolon d.o.o., Jurišićeva 3 10 000 Zagreb, Tel: +385-1-4813314 OIB: 88407675650 Banka: Zagrebačka banka d.d. IBAN: HR2223600001102093410 SWIFT: ZABA HR 2X