fbpx

Digitalna komunikacija i kolaboracija

Brza optimizacija procesa i integracije digitalnih rješenja u svrhu bolje pokretanja i poboljšanja digitalnog načina poslovanja

Nužnost digitalnog poslovanja

COVID kriza u javnom i privatnom sektoru nametnula je brz prelazak na digitalne kanale i potaknula dugoročno pozitivne i poželjne procese digitalne transformacije poslovanja.

Mnoge upravne organizacije i poslovni subjekti nemaju razrađen model djelovanja u novim okolnostima i tek su djelomično funkcionalne u uvjetima socijalnog distanciranja.

Ciljana usluga “Digitalna kolaboracija i komunikacija” osmišljena je za svakodnevno uspješno digitalno funkcioniranje organizacija i tvrtki, ali je prilagođena kriznim uvjetima. Usluga omogućuje brzo uspostavljanje korištenja lako dostupnih online alata u komunikaciji unutar organizacije i njenoj suradnji s građanima, a može se izvršiti bez prostorne bliskosti sa savjetnikom.

/

Većina organizacije već posjeduje softverske licence, no ne upotrebljava sve dostupne alate. Iako ih oni lako mogu prevesti u digitalno poslovanje, korišteni su nesustavno, temeljem osobnih inicijativa ili manjih grupa unutar organizacije. 

Polazeći od postojećih alata za dijeljenje dokumenata i mapa, razmjenu grupnih poruka, video konferencije, projektno planiranje i upravljanje ili od otvorenih ili lako pristupačnih online rješenja, želimo klijentima pomoći da brzo, bez fizičkog kontakta s digitalnim savjetnikom i bez velikih investicija u IT, osposobe svoju organizaciju za digitalni rad.

U razdoblju od 3 tjedna, Apsolonovi stručnjaci za korisnika će osigurati sljedeće:

pametnija europa

DIGITALNA KOMUNIKACIJA I KOLABORACIJA

1. Snimka stanja

snimka potreba i načina na koji se koriste postojeća rješenja

2. Plan implementacije

plan brze optimizacije procesa i integracije rješenja

3. Prilagodba

prilagodba postojećih rješenja ili integraciju novih, gotovih online i cloud-based alata

4. Edukacija

webinari za djelatnike o tome kako koristiti potrebne alate i na koji način ih integrirati u svakodnevni rad; priručnik s internim uputama o postupanju, tehničkim uputama i savjetima za rad od kuće; info materijale za vanjske korisnike

Cilj

Nakon brze intervencije naših stručnjaka, klijenti će imati standardizirane procese i educirano osoblje koje može efikasno poslovati koristeći online kolaboraciju na dokumentima, razmjenu brzih poruka i video konferencija unutar i izvan organizacije, kao i vođenje projekata i internih zadataka u digitalnom formatu.

/

Usluga je zamišljena kao prvi, brzi korak koji svaku organizaciju može u kratkom vremenu i uz minimalna ulaganja staviti na put digitalne transformacije i postaviti temelje za dalekosežnije promjene budućem načinu rada i pružanju usluga građanima ili klijentima.

Apsolon — Sva prava pridržana © 2020
Apsolon d.o.o., Jurišićeva 3 10 000 Zagreb, Tel: +385-1-4813314 OIB: 88407675650 Banka: Zagrebačka banka d.d. IBAN: HR2223600001102093410 SWIFT: ZABA HR 2X