fbpx

Naše usluge

Kako bismo efikasno pomogli našim klijentima, svoje smo standardne usluge prilagodili aktualnim događanjima i obogatili dodatnim rješenjima. Stoga smo izdvojili tri središnje usluge koje služe kao podrška u ovim nepredvidivim okolnostima – u korištenju svih dostupnih mjera pomoći i izvora financiranja za poslovanje pogođeno koronavirusom; podršku u očuvanju likvidnosti i financijske stabilnosti te podršku u brzoj digitalizaciji i digitalnoj transformaciji prilagodbom poslovnih procesa, ali i uspostave alata komunikacije i kolaboracije.

Digitalna komunikacija i kolaboracija

Brza optimizacija procesa i integracije digitalnih rješenja u svrhu boljeg pokretanja i poboljšanja digitalnog načina poslovanja.

Korištenje kriznih mjera

Praćenje izvora financiranja Covid-19 programa te identifikacija komercijalno najatraktivnijih i selektivno orijentiranih programa.

Upravljanje financijama i likvidnošću

Upravljanje novčanim tokom, razvoj kriznih scenarija i pružanje podrške u financiranju.

koronavirus i poslovanje

Aktualna globalna pandemija koja je zahvatila cijeli svijet, nije poštedjela ni naše prostore, uvukla se u sve pore života i, nažalost, ostavila veliki trag na cjelokupnu gospodarsku sliku i poslovanje privatnih i javnih organizacija. Svjesni novonastalih posljedica te s jasnim ciljem i vizijom da iz ovih vremena izađemo snažniji, s minimalnim ekonomskim posljedicama, posljednjih tjedana pažljivo prikupljamo podatke na globalnoj, regionalnoj i domaćoj razini kako bismo naše klijente podrobnije savjetovali o načinima postupanja u aktualnoj situaciji te redovno davali informacije o svim novostima vezanim uz mjere poticaja Vlade za svladavanje prepreka uzorkovanih globalnom pandemijom. Na našem blogu također možete popratiti najnovije informacije s tržišta zahvaćenog koronavirusom, novosti o mogućnostima financiranja te pronaći savjete za lakše snalaženje u nastalim okolnostima.

Budući da su trenutačna događanja utjecala kako na privatni, tako i na javni sektor, sada je ključno vrijeme za organizacije da pravovremeno reagiraju kako bi ublažili posljedice, ali i u njima vidjele prilike i adekvatno ih iskoristile

Prvi val pandemije koronavirusa zasigurno je iza nas, no njegove posljedice osjećat će se još dugo. Situacija s globalnom pandemijom potaknula je privatni i javni sektor na daljnje propitkivanje svojih mogućnosti, poslovnog smjera i načina rada. Iako se čini da je njezin učinak isključivo negativan, postoje i pozitivne strane koje možemo izvući iz ove nezahvalne situacije.

Prošlo je više od mjesec dana od kada su uvedene mjere za sprječavanje širenja epidemije koronavirusa i dana kada su se naši privatni i poslovni životi okrenuli naglavačke. Nitko nije mogao predvidjeti kako će ovaj virus utjecati na sve nas, diljem svijeta. Sada, kada je fizički kontakt onemogućen, digitalne tehnologije postale su nužan alat, a sposobnost brze prilagodbe novonastalim uvjetima najbolje opisuje izjava prof. dr. sc. Kristijana Krkača: “Dvadeset godina sve se moralo raditi offline, a u zadnjih dvadeset dana sve se za čudo Božje odjednom može online.”

Crni labud imena koronavirus u posljednja dva mjeseca zavladao je našim životima. Mnoga naša poslovanja osjetila su posljedice još krajem prošle godine kada je Kina, kao začetnica virusa, počela zaustavljati svoje ekonomske aktivnosti. Većina je ostala bez dobavljača, neki bez tržišta, ali globalno je to bio znak dolaska “majke svih kriza”, kako je ovu recesiju nazvao Unicredit u svom kvartalnom makro – ekonomskom izvješću.

FAQ

Često postavljana pitanja

Proces podrške ovisi o vrsti usluge. Podrška u digitalnoj komunikaciji i kolaboraciji provodi se 3 tjedna, a obuhvaća cjelokupno skeniranje procesa, implementaciju novog sustava i podršku provedbi. Podrška u korištenju kriznih mjera i upravljanja likvidnošću nema preciziran vremenski raspon. Naši stručnjaci klijentima stoje na raspolaganju do završetka provedbe projekta te osiguravaju podršku za sve dodatne izazove u vrijeme korona krize.

Cijena usluge ovisi o veličini organizacije i kompleksnosti projekta. Naši stručnjaci svakom klijentu pristupaju individualno te izrađuju personalizirane ponude, stoga se za sva dodatna pitanja obratite direktno na naš mail info@apsolon.com i zatražite svoju ponudu.

Naši stručnjaci za digitalno savjetovanje posjeduju dugogodišnje iskustvo u implementaciji digitalnih rješenja tvrtkama različitih veličina. Neki od naših klijenata su Zagrebačka banka, Rimac, Rimac, Atlantic, Erste, Microsoft.

Naši stručnjaci s bogatim iskustvom u različitim industrijama i klijentima poput Cedra, Zagrebačka pivovara, Cedevita, Končar bilježe 100%-tnu prolaznost svih prijava.

Klijenti o nama

"Još jednom pohvala na uspješno provedena dva projekta. Ukupni dojam jako dobar, pravovremenost kod slanja dokumentacije, tumačenja zahtjeva, brza reakcija kod rješavanja dilema kod provedbe i komunikacije s Hamag-om, svakodnevni kontakti i usmjeravanje vođenja projekta i u fazama gradnje, podnošenja ZNS, provedbe projekta. Vaš iskusni tim stručnjaka nam je provedbu učinio razumljivom i prihvatljivom."
Ante Nevistić
Inspecto d.o.o
"Zahvaljujem djelatnicima Apsolona na potpori tijekom cijele provedbe projekta. Kako je ishođenje kreditne linije od strane HBOR-a kasnilo, dinamika cijelog projekta je bila ugrožena i nismo imali pravo ni na najsitniju pogrešku. Izuzetna posvećenost detaljima, 24/7 raspoloživost, pravodobne informacije, potpuno vladanje materijom projekta, te izuzetno profesionalni odnos su rezultirali da projekt uspješno završi."
Dubravko Milković
T3M d.o.o.

Apsolon — Sva prava pridržana © 2020
Apsolon d.o.o., Jurišićeva 3 10 000 Zagreb, Tel: +385-1-4813314 OIB: 88407675650 Banka: Zagrebačka banka d.d. IBAN: HR2223600001102093410 SWIFT: ZABA HR 2X